top of page

tors 13 juni

|

Kungsholmen

Inside Flow i parken

Inside Flow outside! Välkommen till parkyoga!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Inside Flow i parken
Inside Flow i parken

Tid och plats

13 juni 2024 18:00 – 19:15

Kungsholmen, Grubbensringen, Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till parkyoga i den vackra Grubbensringen! Nu när sommaren är här vill vi alla tillbringa mer tid utomhus, samtidigt som vi fortsätter vår yogapraktik. Parkyoga erbjuder den perfekta kombinationen av båda.

Upplev känslan av gräset under fötterna, solens värmande strålar på din hud och friheten att rulla ut din yogamatta under öppen himmel.

Vi lär ut Inside Flow, en dynamisk form av Vinyasa-yoga som utförs i takt till musik. Detta innebär att musiken spelar en central roll under hela klassen, och vi rör oss kontinuerligt genom dynamiska, kreativa sekvenser. Varje sekvens är koreograferad till en specifik låt, och under klassen får ni steg för steg lära sig sekvensen. Mot slutet av klassen flödar vi sedan genom hela sekvensen till den specifika låten!

Det är fördelaktigt om du tidigare har erfarenhet av Vinyasa-klasser.

PRIS

150 kr per klass.

Ta med en vän gratis! Bjud din vän eller betala 75 kr var.

Vi uppskattar om du swishar samma dag och gärna två timmar innan klassen börjar. Detta hjälper oss att få en uppfattning om hur många deltagare vi kan förvänta oss, men det går även bra att swisha på plats. Eftersom vi är olika lärare under sommaren så kontrollera att du har rätt swishnummer.

PLATS 

Grubbensringen ligger nära Fridhemsplan. Du tar dig enklast till St Erikskliniken och genom ett valv kliver du in i denna dolda pärla till park.

YOGAMATTA

Kom ihåg att ta med egen yogamatta eller något annat underlag. 

VID REGN

Beroende på väderförhållandena kan det också vara bra att ha med sig en varm tröja och en vattenflaska. Vid regn ställs klassen in, och detta kommuniceras via vår Instagram, @insideflowsweden. Se till att hålla dig uppdaterad där! Swishnumret kommer även synas där.

LÄRARE

Juni med Eva @evasyoga.

Juli två klasser med @ellaflowofficial & två klasser med @lindas_yogiversum.

(Ev fortsätter vi i augusti.)

Dela detta evenemang

Evenemangsinfo: Events
bottom of page