KYS_8040_edited.png

Inside Flow

Våren 2022 på YogaShakti 

Inside Flow är Vinyasa Flow i takt till musik.


Inside Flow är alltid förkoreograferad till en specifik låt. Under klassen repeteras delar av sekvensen till olika låtar och slutligen flödar vi igenom hela sekvensen utan avbrott till den utvalda låten. Flödet präglas av välgenomtänkta sekvenser, kreativa övergångar och härlig musik. Eftersom vi är i ständig rörelse och rör oss graciöst i övergångarna utvecklar du kroppskännedom, styrka genom stabilitet och rörlighet för att med tiden fördjupa ditt rörelseomfång.


Inside Flow är inte för nybörjare. Du behöver inte kunna avancerade positioner men du är bekväm att flöda genom en rörelse till ett andetag och är bekant med Vinyasa Flow.

Har du yogat en del och är nyfiken, tveka inte, välkommen att prova på! 

Varje sekvens kommer att repeteras två- tre klasser på raken. Du hinner då bekanta dig väl med sekvensen och därmed få större frihet att fokusera på hur flödet känns i din kropp och till musiken. Vi kommer bryta ner övergångar och teknik för varje flöde, du kommer få med dig mycket tips och inspiration!

Onsdagar kl. 17:30-18:45 

MAJ

4/5, 11/5, 18/5 & 25/5.

Investering inkl moms:

Drop-in 250 kr 

Prova på 150 kr

Klasserna ingår alltså inte i ett ordinarie medlemskap/klippkort på YogaShakti

men som medlem får du klassrabatt!

Boka via YogaShakti.

Inside Flow yogalärarutbildning

Och du vet väl att grundaren av Inside Flow, Young Ho Kim, kommer till Sverige i september för en 50 timmars Inside Flow-utbildning. Han är en fantastisk lärare och utbildningen live är väldigt professionell, givande och rolig. Det blir min tredje utbildning med honom, kan varmt rekommendera den. 1000 kr rabatt gäller för er som bokar er plats i mars! Se länk nedan.