top of page
_edited.jpg

FÖRDJUPNINGSKURS 

NÄSTA KURS ERBJUDS 2024.

Längtar du efter att fördjupa din kunskap om Vinyasa Flow? Vill du förbättra din teknik i yogapositioner? Flöda genom övergångar med stabilitet och smidighet? Få tips för progressioner i armbalanser och inversioner? Då är denna fördjupningskurs för dig!

Teman för kursen är bakåtböjningar, höftöppnare, spagat, armbalanser och inversioner. Förutom härliga flöden till musik stannar vi även upp för att bryta ner teknik för både grundläggande samt avancerade positioner.
Varje klass kommer innehålla ett kreativt Vinyasa-flöde och klasserna varvas med teknik, långsammare flöden och mer dynamiska klasser.

Fördjupningskurs: Om
IMG_0205_edited.jpg

Kursen ger dig möjlighet att i en trygg miljö utforska teknik och tips för att närma dig olika positioner och förstå dem bättre i just din kropp. Kursen innehåller även guidad meditation och yin yoga. Förutom vår egen kropp kommer vi använda oss av klossar, bälten och väggar.

Vi yogar i en sluten grupp, tillsammans skapar vi en varm atmosfär att växa i.

Efter kursen kommer du:

- känna dig säkrare att din teknik är optimal 

- veta hur du stegvis kan närma dig  avancerade positioner och övergångar 

- ha fått en rejäl dos inspiration 

- fått kontinuitet i din yogautövning

- ha investerat i din hälsa 

Fördjupningskurs: Om

Det jag uppskattar mest med fördjupningskurserna är inte bara att jag får möjlighet att utvecklas i min yogapraktik, utan också att det ger en kontinuitet över en längre tid. Det är väldigt positivt för mig att ha en fast tid i veckan som jag alltid prioriterar.

Elina

Fördjupningskursen var en höjdpunkt på veckan. Varierande, rolig, delvis utmanande och Eva skapar väldigt härlig energi!

Marie

Fördjupningskurs: Omdömen
bottom of page