Onlineyoga 

Nu kan du yoga med mig hemifrån när du vill!

 
DSC07802 (1).jpg
 

Onlinepaket - streama klasserna så många gånger du vill t om 1/9-21.

Yogaklasser

Fyra liveinspelade Vinyasa Flow klasser.


Varje klass är cirka 75 minuter. Under varje klass guidar jag dig att först landa, sedan följer en uppvärmning, ett huvudflöde eller peakposition och nedvarvning med avslutande savasana. 


Tema på klasserna är ben, armstyrka och bröstrygg, höftöppnare och stående positioner. 

Obs! Dessa fyra yogaklasser är inspelningar från januari via Zoom i mitt vardagsrum. Jag tittar därmed en del mot en skärm där jag såg deltagarna och ibland talar jag till deltagarna. Filmerna är komprimerade av Zoom så bilden är inte superkrispig men det är såklart inga problem att se allt och jag demonstrerar hela klassen. Jag har bärbar mikrofon. Du får spellistor via Spotify som du kan spela om du vill ha musik i bakgrunden. 

Guidad meditation

Paketet innehåller även två förinspelade meditationer.

15 minuter för att landa, öva på närvaro och få skön vila. 

25 minuter Loving Kindness meditation. En väldig fin meditation med syfte att knyta an till vänlighet och empati till dig själv och andra. 


Meditation kan fylla många syften. Att vila. Att öva på att hålla fokus för att bli mer närvarande i din vardag. Att observera vad som pågår i dina tankar, känslor och i din kropp och lära känna dig själv och dina behov. 

Personlig utveckling 

Medveten reflektion är ett mäktigt verktyg. Vi lever i ett samhälle som konkurrerar om vår uppmärksamhet och det är lätt att svepas med i alla måsten och tappa tydlig riktning i vad som ger oss energi och glädje. 

Du får med dig ett konkret verktyg för att identifiera vilka mål som redan existerar i ditt liv och tydliggöra om de tjänar dig och om du vill formulera ny(a) målsättning(ar). Syftet med verktyget är att ge dig klarhet, energi och balans. 

 

Köp nu

Investering:  712 kr exkl moms. 890 kr inkl moms.

Du som gick kursen med mig i januari får 20 % rabatt! 570 kr exkl. moms, 712 kr inkl moms. 

Klasserna är dina att streama hur många gånger du vill t om 1/9- 2021. 

Maila namn, efternamn och adress till yogamedeva@gmail.com.

Jag skickar din faktura per e-post. 


Uppge om du gick kursen i januari och vill använda din rabatt. När du har betalat mailar jag dig en pdf med länkar till klasserna, meditationerna, Spotifylistor, tips och råd och en utförlig del med verktyg för personlig utveckling. 

Vi ses på mattan!

Hör av dig om du har några frågor!

 

Eva har fått till onlineupplevelsen så den funkar som i studio. Teknik som funkar utan problem, bra playlist och en närvaro som går genom skärmen. Härligt att kunna yoga hemifrån men ändå känna gemenskapen med gruppen.

Anna

DSC07662_edited_edited_edited.jpg
 

Följ mig på sociala medier

Stockholm, Sverige

  • Instagram
  • Facebook