top of page

STRONG YOGI IGNITE

Detta är ett program skräddarsytt för dig som yogar och vill bli starkare. Strong Yogi erbjuder dig smarta klasser för att förebygga skador, bygga styrka, stabilitet och ha roligt på mattan.


Dina lärare är Eva som guidar flödande, kreativa och utmanande klasser. Och Anders som är fysioterapeut och movementnörd guidar dig genom principer för styrketräning och prehabiliteringsklasser. 

Möt ett starkare jag på mattan. 

_edited.jpg
Onlineyoga: Text

VÄLKOMMEN

..vill bli starkare, stabilare och öka din energi.


Nyckeln till att öka styrka är att ha ett tydligt program med enkla progressioner så att du kan belasta kroppen successivt över tid. Styrka behövs för att skydda överrörliga leder, svaga länkar, för att skapa balans i träningen, förebygga skador, öka självförtroende att testa utmanande positioner och för att det känns fantastisk att ha en stark kropp!

+ Prehab med Anders: stärk upp svaga länkar i kroppen med mikropass. Tre klasser. 
+Korta kroppsviktsbaserade pass med effektiva basövningar. Sex klasser. 
+Strong Flow - korta flödande yogaklasser för att utmana din styrka på yogamattan. Sex klasser.
- Alla klasser streamas enkelt på plattformen Thinkific.

+ Teknikfilmer

+ Meditation

+ Lugn yoga för att sträcka ut kroppen

+ Andningsteknik

+ Tillgång till vår slutna facebookgrupp Beyond Limits

Pris: 1490 kr inklusive moms för 18 klasser plus teknikfilmer och bonusmaterial med tillgång ett helt år!

​Ange när du vill starta programmet (senast 30 dagar efter inköp). Anmäl dig till yogamedeva@gmail.com, ange namn, efternamn och adress. Fakturan kan användas som kvitto för friskvårdsbidrag!

Se fullständig innehållsförteckning för programmet på Thinkific:

Onlineyoga: Lista
C5361D8E-031F-4FC8-B0A4-D012288575A3.jpeg
Onlineyoga: Bild

VARMT VÄLKOMMEN TILL EN STARKARE KROPP OCH EN ROLIG RESA ATT UPPTÄCKA DIN KRAFT.

Onlineyoga: Lista

DETTA PROGRAM ÄR FÖR DIG SOM

Älskar yoga och längtar efter att bli starkare. Vill ha tillgång till ett program som du kan återkomma till flera gånger. Du får förslag på hur du kan lägga upp klasserna beroende på om du vill genomföra dem under en månad eller sprida ut dem och kombinera med annan träning/yoga.

KOMPLEMENT TILL YOGA

Jag har själv saknat en känsla av vara stark och stabil i yogan. Att känna att mina leder bär mig med lätthet, att jag kan aktivera mina muskler och ha en spänst och uthållighet när jag flödar.

Jag rekommenderar starkt att kombinera yoga med styrketräning. I detta program får du kroppsviktsbaserade övningar som kommer stärka din kropp. Styrketräning behöver inte vara krångligt. Nycklen ligger i att göra rätt övningar och göra dem regelbundet. 

DINA LÄRARE

Anders Wiberg är utbildad fysioterapeut och arbetar som friskvårdskonsult på Karolinska Institutet. Han tränar rörlighet, styrketräning, movement regelbundet. Anders kommer att guida dig i prehabklasser. Alltså korta klasser med syfte att förebyggande vanliga skador och felbelastningar.


Eva Smoczynska är utbildad yogalärare med över 800 timmars utbildning. Eva guidar dig genom Strong Flow klasser med kreativa flöden som du gradvis kan skala upp i svårighetsgrad. 

Tillsammans guidar vi dig till ett starkare och smidigare jag med mer energi!

_edited.jpg

Jag har länge haft en önskan om att få styrkan till att lyckas med att hoppa och skjuta mig tillbaka från bakasana/kråkan till plankan. Igår hände det, trodde det var en engångsgrej men icke. Jag kan! 

/Lisa

Jag tycker att upplägget med styrka och sedan yoga har varit toppen och har fått bra tips på övningar och hur jag ska värma upp och tänka för att komma in i positioner på ett mer hållbart sätt. Jag har fått bättre kroppskontroll efter styrkepassen dessutom - fått mersmak för just styrka! TACK!

/Lejla

Efter några dagar med mycket oro och dålig sömn kunde jag fokusera helt på klassen och huvudet fick en välbehövlig paus - stort tack! Dessutom kändes brygga ovanligt bra, den där höftlyftsövningen verkar ha hjälpt otroligt mycket!

/Petra

Onlineyoga: Citat

ANMÄL DIG IDAG

Ord.pris. 1 490 kr inkl moms!

18 klasser totalt.

Maila yogamedeva@gmail.com, ange namn, efternamn och adress. 

Har du någon fråga?
Onlineyoga: Text
bottom of page