Anders och jag bakasana 2_edited.jpg

Summer Flow online!
Yoga hemma hos dig, på hotellet, i sommarstugan eller i gräset.

Varmt välkommen att träna styrka och yoga med mig och Anders i sommar! Håll igång hela sommaren vart du än befinner dig! 

Vi vet att det kan vara svårt att hålla igång med rutiner som får oss att må bra under sommaren. Vi byter miljö, har ett annat schema och vill spendera tid utomhus, med nära och kära och njuta av solen. Med detta program behöver du bara trycka på play, du behöver inga redskap eller förkunskaper. Du får allt du behöver! 

I programmet får du tillgång till tre förinspelade klasser i veckan.


Varje klass inleds med cirka 10 minuter styrketräning för överkropp, underkropp och bål. Det är enkla och effektiva övningar som du anpassar efter din nivå! Du behöver inga redskap (men är välkommen att använda vikter om du har tillgång till dem!) 

Efter styrketräningen guidas du genom en yogaklass på 30 minuter. Klassernas teman är: baksida lår (vi jobbar mot en spagat), bakåtböjningar (kamel och brygga) och armbalanser (varianter av kråkan). Passar både dig som är nybörjare och dig som har erfarenhet. 

Vecka för vecka släpper vi klasserna i plattformen Thinkific. Kursen börjar 27/6 och löper på under fyra veckor. Varje vecka släpper vi tre klasser. Du kan självfallet välja att göra en klass eller alla tre klasser flera gånger. Du har tillgång till allt material i sju veckor. 

Du får:

  • Sex olika styrketräningsklasser

  • Sex olika yogaklasser 

  • Korta teknikfilmer både för yoga och styrka

  • En tydlig struktur att följa

  • Tillgång till allt material i sju veckor

  • En extra onlineklass live med mig och Anders!

Pris boka tidigt rabatt: 495 kr inkl moms per person om du betalar innan 1/6. 

Ordinarie pris: 595 kr inkl moms per person. 

Flera personer i samma hushåll: 695 kr inkl moms. 

Du anmäler dig genom att först betala:

Swisha till: 1231683747 skriv Summer Flow

Eller gör en överföring till: 5215 11 184 60 ange ditt för & efternamn.

Skicka sedan ett mail till yogamedeva@gmail.com. Du får då en bekräftelse på din inbetalning och all information du behöver om programmet. 

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig!

 
IMG_1437_edited.jpg

Anna

Eva har fått till onlineupplevelsen så den funkar som i studio. Teknik som funkar utan problem, bra playlist och en närvaro som går genom skärmen. Härligt att kunna yoga hemifrån men ändå känna gemenskapen med gruppen.