top of page

YOGA ONLINE

_edited.jpg
Onlineyoga: Text

VARMT VÄLKOMMEN TILL EN STARKARE KROPP OCH EN ROLIG RESA ATT UPPTÄCKA DIN KRAFT.

Du kan välja mellan fyra olika onlineprogram: 

Summer Flow - håll igång hela sommaren. Styrka, yoga samt två lugna klasser. 

Yoga Boost - en perfekt fortsättning på Summer Flow. Korta styrkepass följt av temabaserad yoga. 

Yoga Boost premium - Samma som Yoga Boost plus fyra extra bonusklasser för dig som vill ha mer att välja på. 

Strong Yogi Ignite - vårt mest omfattande program med extra fokus på styrka!

Alla program innehåller även korta filmer där du får tekniktips på utvalda övningar samt positioner. 

Onlineyoga: Lista

DESSA PROGRAM ÄR FÖR DIG SOM

Älskar yoga och längtar efter att bli starkare. Vill ha tillgång till ett program som du kan återkomma till flera gånger. Du kan göra klasserna flera gånger i veckan eller kombinera med annan träning/yoga.

KOMPLEMENT TILL YOGA

Jag har själv saknat en känsla av vara stark och stabil i yogan. Att känna att mina leder bär mig med lätthet, att jag kan aktivera mina muskler och ha en spänst och uthållighet när jag flödar.

I alla våra program kombinerar vi yoga med enkel kroppsviktsbaserad styrketräning. Styrketräning behöver inte vara krångligt. Nyckeln ligger i att göra rätt övningar och göra dem regelbundet. 

DINA LÄRARE

Anders Wiberg är utbildad fysioterapeut och arbetar som friskvårdskonsult på Karolinska Institutet. Han tränar rörlighet, styrketräning, movement regelbundet. 


Eva Smoczynska är utbildad yogalärare med över 800 timmars utbildning. Eva guidar dig genom Strong Flow klasser med kreativa flöden som du gradvis kan skala upp i svårighetsgrad. 

Tillsammans guidar vi dig till ett starkare och smidigare jag med mer energi!

_edited.jpg

Jag har länge haft en önskan om att få styrkan till att lyckas med att hoppa och skjuta mig tillbaka från bakasana/kråkan till plankan. Igår hände det, trodde det var en engångsgrej men icke. Jag kan! 

/Lisa

Jag tycker att upplägget med styrka och sedan yoga har varit toppen och har fått bra tips på övningar och hur jag ska värma upp och tänka för att komma in i positioner på ett mer hållbart sätt. Jag har fått bättre kroppskontroll efter styrkepassen dessutom - fått mersmak för just styrka! TACK!

/Lejla

Efter några dagar med mycket oro och dålig sömn kunde jag fokusera helt på klassen och huvudet fick en välbehövlig paus - stort tack! Dessutom kändes brygga ovanligt bra, den där höftlyftsövningen verkar ha hjälpt otroligt mycket!

/Petra

Onlineyoga: Citat

ANMÄL DIG IDAG

Maila yogamedeva@gmail.com, ange namn, efternamn och adress. 

Har du någon fråga?
Onlineyoga: Text
bottom of page