A3AF9FE6-0913-49DD-B746-9BEEC3267CAE.jpeg

Vino Vinyasa med sommelier Maria Torèn!

Fredag 20/5,18:00-20:00, VinoVinyasa, Nice & slow Vinyasa Flow & sommarviner, Mamita Vasastan 

Välkommen på yoga och vinprovning – en kväll för alla sinnen tillsammans med mig och Maria. 

Vi har förenat något av det vi uppskattar mest i livet. Vinyasayoga och vin! Det är dags att stanna upp, njuta och ge något både till kropp och själ. Bjud med dig bästa vännen eller kompisgänget och upplev en magisk kväll tillsammans med oss.


Kvällen inleds med en timmes yoga i en ljuvlig miljö. Vi har valt platserna med omsorg för att ge er bästa upplevelse. Yogaklassen passar alla nivåer, fokus är att landa i dig själv precis som du är. Du får sträcka ut kroppen, rör igenom alla leder, andas djupare. Du som är nybörjare har utrymme att anpassa, sakta ner och du som är van yogi är välkommen att lägga till rörelser där det känns rätt. 


Maria är en duktig sommelier och yogi. Hon kommer leda oss genom den
inspirerande vinprovningen efter yogan. Vinprovningen kräver inga förkunskaper utan kom med öppna sinnen. Maria har valt tre vita viner och till det har hon förberett vegetariska smakförhöjande tilltugg. 

Vi hoppas vi kan bidra till att fylla på dina batterier och att du tillsammans med oss ska få skämma bort dig själv med njutning. En sinnlig kväll att minnas.

​​

FREDAG 20e MAJ

*Nice & Slow Vinyasa Flow för bröstrygg och axlar & sommarviner*

Våren är här och värmen är på gång. Låt oss landa mjukt i kroppen och släppa på spänningar. Tillsammans öppnar vi upp hela kroppen och ger lite extra kärlek till bröstrygg och axlar i ett härligt slow flow som passar alla nivåer.

Vi har tagit de första stegen in i årets sommar och provar vita sommarviner. Viner som är perfekta till sommarlunchen på balkongen på picknickfilten eller middagen med vänner. Denna kväll provar vi tre krispiga, lätta och fräscha vita sommarviner som matchas med vegetariska tilltugg.

Plats:

Mamita, Vikingagatan 29, Vasastan, kl. 18:0-20:00. Yogamattor finns!

Pris 20/5:

Yoga + Vin + tilltugg

Early bird t om 10/5, 600 kr!

Ordinarie pris 650 kr. 

Swish till Maria 1231032382 : Early bird: 325 kr/ ord pris. 350 kr

Swish till Eva 1231683747: Early bird: 275 kr / ord. Pris: 300 kr 

Märk inbetalningen med VinoV + 20/5!

VILLKOR*

Du bokar genom att betala, inga återbetalningar ges däremot kan du överlåta din plats till en annan person, kontakta oss och ange deras namn. Skulle vi behöva ställa in eventet får du full retur.